Van harte welkom!

Wanneer u zich als nieuwkomer bekend maakt, betekent dit dat u ofwel binnen de parochiegrenzen bent komen wonen (in stadsdeel Heerlerbaan), danwel dat u een bijzondere voorkeur heeft voor deze parochiegemeenschap of kerk. In alle gevallen bent u van harte welkom!

Terwijl u de website doorbladert, geven we u graag de volgende uitspraak mee van de huidige paus Franciscus:

Het volstaat niet om voorbijgangers te zijn op de digitale wegen, om slechts “verbonden” te zijn; verbintenissen moeten zich ontwikkelen tot ware ontmoetingen - Paus Franciscus.

 

Daarom niet alleen van harte uitgenodigd tot het doorbladeren van deze website, maar ook om persoonlijk kennis te maken en tot een werkelijke ontmoeting te komen. Deze website wilt u daarbij helpen!

 

Mistijden - secretariaat - ontmoeting

De mistijden zijn in de linkerkolom weergegeven, en u bent in het secretariaat (voor adres zie menu-item 'Contact') van harte welkom voor een gesprek. Ook kunt u daar vragen of het mogelijk is dat u kennismaakt met de priester(s) en de diaken, of dat iemand van de geloofsgemeenschap u eens bezoekt.

 

Administratie

Hoewel in Nederland een en ander geautomatiseerd is betreffende verhuizingen, stellen wij het altijd op prijs wanneer u zich ook bekend maakt bij de ledenadministratie. Deze is aanwezig in het parochiesecretariaat. Men zal graag uw gegevens noteren en deze verwerken in de administratie. Maar u kunt uw gegevens ook doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot ziens!